СПАСОВСКИ: Оперативно-тактичка вежба на струшкото крајбрежје од Охридското езеро, за чие спроведување беа ангажирани Единицата за брзо распоредување, Специјалната антитерористичка единица Тигар и Хеликоптерската единица при МВР

На вежбата низ неколку различни точки се демонстрираа нивните вештини, тактичко-технички способности и високиот степен на неопходна координираност и професионални стандарди за брзо и ефикасно дејствување.

tải sunwin

game bài sunwin sunwin web game sunwin

game bài sunwin tải sunwin apk sunwin tài xỉu

sunwin

tải sunwin