ОПШТА ПАНИКА ВО ВМРО ДПМНЕ ВО ОЧЕКУВАЊЕ НА ДОГОВОР СО БУГАРИЈА: НА ИСТА МАСА ГИ СЕДНАА БОЦЕВСКИ, ГЕРОВСКИ И МИЛЧИН ЗА ДА ЈА БРАНАТ МАКЕДОЊА ОД КЛЕТИТЕ БУГАРИ

Брееј да ги седнеш на иста маса Милчин, Геровски и Боцевски за да ја бранат МАКЕДОЊА ОД КЛЕТИТЕ БУГАРИ?!?!

Колкава ли е паниката во ВМРО ДПМНЕ од скорешниот договор со Бугарија што се гледа јасно од денешната посета на новиот бугарски преимиер Петков.

Просто е неверојатно колку се спремни политичко новинарските хиени паразити лебарки бубашваби да се соберат на куп без разлика што претходно војувале цела деценија едните против Грујо едните слуги на Грујо…

На масата фалеа само уште Мирка, Миленко и Латас и се да биде ТУТО КОМПЛЕТО!

tải sunwin

game bài sunwin

sunwin apk sunwin web tải sunwin

sunwin

sun win