Општина Аеродром објави оглас во кој ги повикува граѓаните да аплицираат за субвенции за велосипеди, а јавниот повик почнува од 1 октомври и ќе трае до 30 октомври 2020 година

✅ Повикот ќе се реализира по принципот „прв дојден, прв услужен“, а едно лице може да поднесе едно барање за добивање надоместок за еден велосипед. Секој полнолетен жител на Општина Аеродром што купил велосипед во тековната 2020 година, најдоцна до денот на траење на јавниот повик заклучно со 30 октомври, може да достави барање за поврат на средствата во износ од 50 % од вредноста на велосипедот, но не повеќе од 3 000 денари, со вклучен персонален данок на доход.
?Повеќе информации на http://www.aerodrom.gov.mk/vest/3536

tải sunwin

sunwin sunwin club game bài sunwin

sun win

sunwin tài xỉu sunwin game bài sunwin

tải sunwin sunwin apk sunwin tài xỉu