ОПШТИНА БУТЕЛ: Реконструирана улица 34 во Радишани

Општина Бутел интензивно работи на реконструкција на сервисните улици на целата територија на општината.

Деновиве се реконструираше улицата „ 34 “ во Радишани во должина од 180 метри и ширина од 3 метри.

Овие активности за тековно одржување на улиците продолжуваат и во наредниот период.

Бутел продолжува сигурно, одговорно и со многу ентузијазам да ги решава инфраструктурните проблеми на граѓаните од сите населени места во општината.

https://www.deviantart.com/rikvipru

https://my.stuff.co.nz/profile/go88gg

hackgo88 tải go88 go88truc tuyến