Општина Центар го завршува и вториот дел од улицата „Народен Фронт“ во населбата Капиштец

Со реконструкцијата целосно се уредува коловозот, на површина од вкупно 11.542 метри квадратни, а опфатени се и трите краци на улицата кои минуваат помеѓу зградите.

Покрај коловозот, на „Народен Фронт“ се реконструираат и подигнатите пешачки платоа за смирување на сообраќајот и поголема безбедност, се воведува резидентно паркирање за станарите и ќе биде поставено ново енергетски ефикасно ЛЕД улично осветлување.

Со завршувањето на градежните активности на вториот дел, ќе започне третата и финална фаза која ќе биде готова на почетокот на октомври, а граѓаните ќе добијат нова и безбедна улица во еден од најгусто населените делови во Општина Центар.

sunwin club tải sunwin apk tải sunwin apk

sunwin club sunwin web sunwin tài xỉu

sunwin.apk mới nhất

sunwin

sunwin web sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk