Општина Гази Баба упатува повик до сите општествено одговорни компании за донација на смарт уреди, таблети, за учениците од основните училишта во општината.

Општина Гази Баба упатува повик до сите општествено одговорни компании за донација на смарт уреди, таблети,? за учениците од основните училишта во општината. ‼️

➡️Целта е да ги надминеме предизвиците кои се јавија ланската учебна година кога дел од учениците во основните училишта не беа во можност да набават технички уред или во исто време,на еден уред, наставата треба да ја следат две или повеќе деца од едно семејство.

?Приклучи се – Донирај таблет за учениците од #ГазиБаба

Општина Гази Баба веќе отпочна со набавка на 250 таблети за учениците со цел обезбедување на еднакви услови за настава на сите деца. Повеќе инфо: bit.ly/3jIE8Gz

sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin sunwin club

tải sunwin apk

sunwin

sunwin web game bài sunwin game sunwin