ОПШТИНА ГАЗИ БАБА ЗАЕДНО СО ДОНАТОРИ ЌЕ РЕНОВИРА КУЌА НА СИРОМАШНА ФАМИЛИЈА ВО СКОПСКО ТРУБАРЕВО

Започнавме со обновата на домот на нашите сограѓани во Трубаерво. Магдалена и нејзиното семејство конечно ќе добијат нормални услови за живеење.

Благодарам од срце на сите компании кои се вклучија во оваа акција и на Хуманитарната организација „Свети Спас“.

Link with us
Game bài đổi thưởng