Општината додели по 10 илјади денари награда за најуспешните ученици во Аеродром

Особено ми е драго што имав можност лично да се запознам со најталентираните ученици од осумте основни училишта од Аеродром и да им доделам пофалници за нивниот труд и успех.

И оваа година доделуваме финансиска поддршка од 10 000 денари за најуспешните ученици.

Наша цел е да им помогнеме на учениците да ги остварат своите амбиции и да ги поттикнеме да вложуваат во себе и во својот талент.

Им посакувам уште многу успеси понатаму!

Златко Марин

sun win

sunwin apk tải sunwin sunwin.apk mới nhất

sunwin web

tải sunwin

sunwin club sunwin.apk mới nhất tải sunwin