ОРХАН КУРТИШОВ ОД КОЧАНИ ИЗГЛАСАН ЗА НОВ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ПЦЕР

На одржаната седница пред неколку дена членството на ПЦЕР односно Централниот одбор, кој го сочинуваат Претседатели на општински организации од сите градови и Претседателот на партијата Самка Ибраимоски донесоа едногласна одлука по предлог на Претседателот на партијата Самка Ибраимоски да за ВД Генерален секретар биде досегашниот координатор за Источна Македонија Орхан Куртишов, долгогодишен член добар познавач на Ромската политика од Кочани, способен за оваа функција и очекуваме негово големо ангажирање во организираноста на локалните избори.

СО СРЕЌА ЗА УСПЕХ НА ПЦЕР.

Link with us
Game bài đổi thưởng