ОСТАНУВААТ УШТЕ 5 ДЕНА, ЗАСЕГА ОДИ ДОБРО: Попишани вкупно 1.460.552 лица, 455.478 домаќинства и 632.742 станови

Денеска е 21-тиот ден од Пописот 2021 и до крајот остануваат уште пет дена пописни активности.

Можноста за самопопишување на лица во странство, пак, досега ја искористиле – 195.477 лица.

Пописот на населението, домаќинствата и становите во Република Македонија, кој официјално започна на 5 септември ќе трае до 30 септември.

game bài sunwin sunwin web game bài sunwin

sunwin web tải sunwin apk sunwin tài xỉu

sunwin

sunwin club sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu

sunwin club sunwin tài xỉu sunwin.apk mới nhất