ОТВОРИЛ МЕХАНИЧАРСКА РАБОТИЛНИЦА ПРЕД ЗГРАДА НА РУЗВЕЛТОВА, ЖИТЕЛИТЕ СЕ ЖАЛАТ И БАРААТ ПОМОШ: СЕ МРДНАВМЕ ОД ЦЕЛОДНЕВНО ЛУПАЊЕ И БРЧЕЊЕ НА МАШИНИТЕ

Почитувани Министри, Премиер, Градонацалници, Советници, и останати медиуми,

Ние сме група на постари граџани кои имаат сериозен проблем со едно лице кое нон-стоп тропа, чука, поправа коли, туѓи коли, фарба, швајцува, и ред други работи кои секојдневно го нарушуваат нашиот мир од пладне до вечер.

Пробавме да се јавиме во Полиција, во Општина Центар, во Паркинзи. Ги прашавме помладите деца од зградата да отидат, да се јават да пријават. Од сите страни добиваме, не може ништо да се направи, треба да го видиме што прави, не сме задолѓени за таква работа и тн.

Лицето има отворено авто-механичарска работилница на место каде што Паркинзи казнува ако си паркиран, во средиште на центарот на скопје, во Дебар Маало. Ова е стварно ненормално. Ние сме луѓе во години и сакаме мир и раат, а не да слушаме тропање, чукање и брусење. Фарба, користи хемикалии, а нашите внуци трчаат тука.

Лицето има и деца или се на неговата сестра и они трчаат тука.

Да беше Тито, ова немаше да случува. Ве молам да преземе нешто и да дојде некој и да види пто се случува. Па ова стварно нема смисла. Никој ништо да не може да му направи. Па ова е едно селјачиште што е некој тепач, и никој не му кажува ништо. Имаше едно дете, тука од неговиот влез, се караше со него неколку пати, ама бадијала.

Се вика Виктор Анастасовски или Атанасовски. Влез 2, зграда 52, најгоре, од лево.

Закчени се слики кои ги сликавме пред некој ден, за да видите што се случува.

tải sunwin

sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk sunwin

sunwin

sunwin apk

tải sunwin