ОВА НЕ Е АВГАНИСТАН ИЛИ АФРИКА, ОВА Е ОПШТИНА ДОЛНЕНИ СО НАЈЛОШАТА ЛОКАЛНА ВЛАСТ ВО ИСТОРИЈАТА НА ЗЕМЈАВА

⚫ Црната реалност во Долнени со сегашната локална власт:
? Уништена и загрозена атмосферска канализација
? Комунална хигиена не постои, ѓубре насекаде во секое населено место
? Граѓаните немаат вода
? Поплави со секој пороен дожд и непроодни улици
….
? Време е за промени
? Заокружи 12 за најдоброто за Долнени
? Ветувам инфраструктурен бум, од најзапоставена општина, Долнени ќе тргне напред!

Аднан Џафероски, кандидат на СДСМ за градоначалник на општина Долнени

game bài sunwin

tải sunwin

sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin apk tải sunwin apk

game bài sunwin