ОВА ВИДЕО ЌЕ МУ ДОНЕСЕ ПОРАЗ НА ВМРО ДПМНЕ НА СЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ – ФАТЕНИ ЖИВИ КАКО ГО ПОПРЕЧУВААТ ЗАКОНОТ ЗА ПОРАСТ НА ПЛАТИТЕ НА НАСТАВНИЦИТЕ!!!

Еве ја вистината. ВМРО-ДПМНЕ се против поголеми плати на сите наставнички и наставници, на денешната собраниска Комисија насила се обидуваат да го блокиртаат Законот. Срамно, ниско и безобразно. Тоа е вистинскoто лице на ВМРО-ДПМНЕ