ПЧЕЛАРСКИ САЕМ НА ПЛОШТАД „МАКЕДОНИЈА“

„Вториот пчеларски саем на Македонија“ ќе се одржи од денеска до недела на градскиот плоштад во Скопје. ??

Главен покровител и домаќин на овој саем е Град Скопје, а организатор е Пчеларската федерација на Македонија.

?На поставените штандови ќе бидат изложени мед и пчелни производи од цела држава, како и пчеларска опрема.?

sunwin

sun win

tải sunwin

sunwin

sun win