ПЦЕР: ЗА ДОБРОТО НА РОМИТЕ И НА ЗЕМЈАТА, ОСТАНУВАМЕ ВО КОАЛИЦИЈА СО СДСМ

Партијата за целосна еманциопација на Ромите-ПЦЕР сака да ја информира јавноста дека Владината коалиција е стабилна,Владиното мнозинство е стабилно и работиме исклучиво во интерес на Граѓаните.

Напредокот на земјата е наша највисока зедничка цел,нашата партија ПЦЕР е дел од владиното мнозинство.

Северна Македонија продолжува со стабилна Влада по демократскиот и Европскиот пат.

Ромското прашање ќе биде приоритет во наредниот период на партијата за реализирање на барањата на Граѓаните.

Продолжуваме за подобро заедно со нашиот коалицонен партнер СДСМ.

sun win

sunwin

sunwin club game bài sunwin game sunwin

tải sunwin apk tải sunwin apk sunwin.apk mới nhất

sun win