ПЕЦАКОВ ВО ОХРИД НЕ САМО ШТО НЕ ПРАВИ НОВИ УЛИЦИ ТУКУ ГИ УНИШТУВА И ПОСТОЕЧКИТЕ НАПРАВЕНИ ОД ПРЕТХОДНАТА ВЛАСТ

Саше дали може да му направиме една реклама на охридскиот градоначалник.Се работи за улица Маршал Тито во с.Пештани која после интервенција за пукната водоводна цевка е права руина.во прилог ви испраќам слики од улицата

sunwin club

sunwin

sunwin

sunwin sunwin sunwin club

tải sunwin apk sunwin web tải sunwin