Пејачот Лозановски, пратеничката Морачанин и други се вклучија во хуанитарната акција Гази Баба се Грижи!

? Денес Vlatko Lozanoski уште еднаш покажа зошто е вистински миленик на сите генерации

❗️ Да се биде јавна личност, значи првенствено да се биде човек, односно хуман и солидарен

? Благодарам Лозано!

Денес ја заокружуваме #ГазиБабаСеГрижи – досега најголемата хуманитарна акција организирана на општинско ниво во Македонија. Заедно со огромен број хумани сограѓани, како и општествено одговорни компании и поединци организиравме вистински „Месец на хуманоста“ во Општина Гази Баба❗️

? Голема благодарност и до пратеничката Maja Morachanin, како и до членот во Советот на Општина Гази Баба, Дејан Димитровски кои се приклучија на оваа акција и донираа прехранбени продукти и хигиенски средства за нашите сограѓани кои во моментов се наоѓаат во социјален ризик.

? Приклучи се и ти денес и донирај во периодот меѓу 10 и 17 часот на општинскиот пункт поставен пред Кит-Го маркети во #Автокоманда

sunwin apk sunwin tài xỉu game sunwin

tải sunwin

sunwin

tải sunwin

sunwin.apk mới nhất tải sunwin sunwin apk