ПЕНДАРОВСКИ: Честитки за дадената заклетва на питомците од 25. класа и за питомците од 21. класа кои денеска беа промовирани во потпоручници

Многу гордост и достоинство на пистата во Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“.

Честитки за дадената заклетва на питомците од 25. класа и за питомците од 21. класа кои денеска беа промовирани во потпоручници. Oфицерскиот чин е голема чест, но и уште поголема одговорност кон татковината и кон Армија на Република Северна Македонија.

Професионално и посветено, онака како што прилега на земја-членка на NATO.