ПЕНДАРОВСКИ: ДА И ДАДЕМЕ ШАНСА И ВРЕМЕ НА НОВАТА ВЛАДА ДА ПОКАЖЕ ШТО ЗНАЕ И ШТО МОЖЕ, СИ ГИ ЗНАЕМЕ ПРОБЛЕМИТЕ ВО ЗЕМЈАВА

– Си ги знаеме проблемите во нашата земја, корупцијата е број 1, да и дадеме шанса на новата влада да видиме што можат и што знаат, очекувам поголема битка со корупцијата и криминалот, тоа и народот го очекува.

Пендаровски на ТВ 24 во емисијата Отворено.

sunwin

sun win

sunwin

tải sunwin sunwin apk sunwin

tải sunwin sunwin sunwin web