ПЕНДАРОВСКИ И КОВАЧЕВСКИ ВО МИНХЕН СЕ СРЕТНАА СО МЕНАЏЕРОТ НА ИТ КОМПАНИЈАТА ЏИГСОУ, KOJA E ФИРМА ЌЕРКА НА ГИГАНТОТ ГУГЛ НАМЕНЕТА ЗА БОРБА ПРОТИВ САЈБЕР НАПАДИ

Со Џаред Коен, главен извршен директор на Jigsaw, имавме инспиративен разговор за примената на технолошките решенија во справување со глобалните предизвици.

Дигитализацијата е неопходна за забрзан развој и претставува наш стратешки приоритет во наредната деценија.

Паралелно со овој процес мора да се грижиме и за кибер безбедноста и заштита на критичната дигитална инфраструктура. #MSC2022

sun win

sunwin club sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk

sunwin apk sunwin tải sunwin

tải sunwin

tải sunwin