ПЕНДАРОВСКИ: ИМАМ ЧУВСТВО ДЕКА ЛИДЕРОТ НА ОПОЗИЦИЈАТА СЕ СИТИ НА СИТЕ НЕВОЉИ И ПРОБЛЕМИ КОИ И СЕ СЛУЧУВААТ НА ДРЖАВАТА!

– Имам чувство дека лидерот на опозицијата како да се сити на сите проблеми и невољи кои и се случуваат на земјава, тој како да не е од тука, него како да не го тангира ако земјата ја задеси некаква невоља. Затоа мислам дека треба и опозицијата да се вклучи во важните преговори и процеси за да ја се понесе одговорноста и тежината на проблемите.

Пендаровски на Телма.

sunwin

sun win

tải sunwin

sunwin

tải sunwin