ПЕНДАРОВСКИ: ТУРЦИТЕ СЕ НЕРАСКИНЛИВ ДЕЛ ОД НАШЕТО МУЛТИЕТНИЧКО И МУЛТИКУЛТУРНО ОПШТЕСТВО

Средба со Енес Ибрахим, претседател на Türk Hareket Partisi. Како нераскинлив дел од нашето мултиетничко и мултикултурно општество, турската етничка заедница дава значаен придонес во градењето на демократска, просперитетна и развиена Република Северна Македонија.

sunwin web sunwin club sunwin apk

tải sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin club game sunwin

sunwin club sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk

tải sunwin