ПЕТАР КОЛЕВ: Треба да се искористи моментот да се решат проблемите еднаш засекогаш

– Во моментов во Скопје и Софија има реформаторски либерални влади кои се спремни за менување на работите, ова треба да се искористи од сите и треба сите да помогнеме да се дојде до решение. Еднаш засекогаш да се затворат некои теми и прашања и повеќе никој да не може да ги злоупотребува тие теми за да шири омраза кон едните и кон другите.

Петар Колев, лидер на ГДУ на конференцијата на АУЕ ФОН Универзитет.

sunwin

sunwin sunwin club sunwin tài xỉu

sun win

game sunwin sunwin club sunwin apk

sunwin web sunwin tài xỉu tải sunwin