ПЕТКОВ: ОД ДЕНЕСКА ГРАЃАНИТЕ НА БУГАРИЈА И СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЌЕ МОЖЕ ДА ПАТУВААТ СО АВИОН СКОПЈЕ – СОФИЈА И НАЗАД

– Од денеска граѓаните на двете земји може да ја користат авио линијата СКопје – Софија, затоа со мене го донесов министерот за транспорт са се договори таа линија и среќен сум што покажавме дека наместо празни политички флоскули ќе водиме реални политики со реални потези на терен.

Премиерот на Бугарија, Кирил Петков.

sunwin

tải sunwin

sunwin

sun win

game sunwin sunwin apk tải sunwin apk