БРАВО – По 60 години настава во импровизирани услови, денеска е пуштена во употреба современата спортска сала во општинското основно училиште „Јоаким Крчоски” во село Волково во Општина Ѓорче Петров

Со нејзината изградба од септември околу 400 ученици од селата Волково, Орман и Кучково, конечно ќе добијат соодветни услови за физичко образование, како клучен дел од заложбата за здрав и комплетен развој на младите.

Link with us
Game bài đổi thưởng