ПОЕТОТ НА СМРТТА – ЃАВОЛОТ ВО ЧОВЕЧКА КОЖА КОЈ ЈА ИЗМАМИ ЦЕЛА АВСТРИЈА, СЕРИСКИ УБИЕЦ МАСКИРАН ВО НОВИНАР

Ова е навистина неверојатна приказна за писателот, сериски убиец, Џек Унтервегер кој откако бил фатен за убиство во 1975-та во Австрија успеал да ја убеди јавноста дека после првото убиство се сменил како човек и почнал да пишува поезија и романи по што јавноста била шармирана од харизматичниот убиец- писател па јавноста направила притисок да писателот да биде пуштен од затвор овој пат како познат пистаел-новинар, но тој сепак продолжил да убива и тоа не само во Австрија туку и во Америка но овој пат маскиран како новинар кој ги истражува убиствата па никој не се сомневал во него?!?!

Видео од оваа морничава приказна за поетот на смртта како што го нарекуваат или Виенскиот Убиец, овде.

sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin club sunwin

sunwin.apk mới nhất tải sunwin sunwin web

sunwin apk sunwin.apk mới nhất sunwin tài xỉu

tải sunwin