ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА РАБОТНИ ПРОЕКТИ ШИРУМ СВЕТОТ ЗА СИТЕ ДОСЕГАШНИ И ИДНИ ПОЖАРНИКАРИ од тимот на MACEDONIAN FIRE WATCHERS

Почитувани

Ви се обраќаме со информација поврзана со ( можно ) Ваше времено работно ангажирање на проекти ширум светот.
Врз основа на искажаните барања на нашите партнери од бродската индустрија Ве информираме дека ни претстои доста активен период .

За да бидете дел од проектите што следат ќе треба да :

1. БИДЕТЕ ВАКЦИНИРАНИ СО ДВЕ ДОЗИ на Вакцина против ковид 19.
2. ДА БИДЕТЕ СПРЕМНИ ДА ОСТАНЕТЕ НА БРОД ОД 3-6 МЕСЕЦИ
3. ДА ПОМИНЕТЕ ОБУКА ЗА СТЕКНУВАЊЕ НА КВАЛИФИКАЦИИ ЗА FIRE WATCHER – ако досега не сте биле дел од некој наш предходен проект .
4. НАПРЕДНО ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

СЕ АПЛИЦИРА СО МАКЕДОНСКИ ПАСОШ ( добро е доколку имате Ц1д или Б1/Б2 Американска виза)

УСЛОВИТЕ ЗА РАБОТНИТЕ АНГАЖИРАЊА – остануваат исти
СИТЕ ТРОШОЦИ ЗА ПАТУВАЊЕ , ОСИГУРУВАЊЕ, ХРАНА и СМЕСТУВАЊЕ се платени.

NCL POTENTIAL PROJECTS

INSIGNIA (OCEANIA CRUISES)
Curacao
Од 17 Nov 21 до завршувањето на проектот

JEWEL (Norwegian Cruise Line)
Marseille – France
25 Oct to 22 Dec

Pearl
Marseille- France
15 Oct to 5 Dec

NCL Spirit
Marseille – France
Oct / Nov / Dec

RCCL POTENTIAL PROJECTS

Celebrity Reflection
Length 6months
Start date. Mid Oct
Ship location USA Miami/ Caribbean

Celebrity Equinox
Length 6months
Start date. Mid Oct
Ship location USA Miami/ Caribbean

Allure of the Seas
Length 6months
Start date. Mid Oct
Ship location USA Miami/ Caribbean

Oasis of the Seas
Length 3 months
Start date Beg Oct.
Ship Location USA Miami/ Caribbean

Voyager of the Seas
Length 2 months
Start date Nov
Ship Locations, EU, Limassol – Cyprus, and Marseille – France.

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ВЕ МОЛИМЕ – да ни испратите Ваше ЦВ на info@kouzon.com.mk или да се јавите на 078 45 44 26