ПОЛА ОД ИЗВЕДУВАЧИТЕ СЕ ЦРНОМУРЕСТИ ПЕАЧИ: СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, ШПАНИЈА И ИЗРАЕЛ СЕ ФАВОРИТИ ЗА ОВОГОДИНЕШНИОТ ЕВРОСОНГ

Ова се трите најдобри песни за овогодиншениот Евросонг. Србите пратиле многу секси девојки можеби тоа ќе упали, Британците имаат доста певлива песна, но овие три песни погоре се врвот оваа година.

Инаку многу интересно, речиси половина од изведувачите оваа година се црномурести пеачи, сигурен знак за влијанието на емиграциските движења од Африка овие 10 -20 години кои ја менуваат Европа и ја прават да наликува на Северна и Јужна Америка.

Link with us
Game bài đổi thưởng