ПОНУДА НА СЕЗОНСКИ РАБОТНИ МЕСТА ВО САД ЗА СТУДЕНТИ СО ДОБРО ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

KOUZON WORK AND TRAVEL USA 2021
? JOB OFFER OF THE WEEK ?
COASTAL BLUE RESTAURANT, WILDWOOD CREST, NEW JERSEY ?

Слободни работни позиции:

Server $4.13+tips
Busser $8+tips
Food runner $8+tips

Оваа работна понуда дефинитивно е наменета за студенти со висок степен на англиски јазик и љубов кон угостителството!
Локацијата на Coastal Blue ресторанот е на плажа на крајбрежјето на NJ и навистина повикува со својата убавина! Зарем има некој од вас кој не би сакал да работи во NJ наредното лето???
Оваа понуда е вистински погодок за сите оние кои сакаат да поминат активно лето, да бидат на плажа и во близина на најубавите големи градови на источниот брег на Америка – Њујорк, Филаделфија и Вашингтон се само на неколку часа од вас! ?

За сите студенти кои ќе се вработат кај овој работодавец следува и обезбедено сместување по цена од $470 до $570 на месечно ниво со вклучена кујна.

За пријавување ве молиме пополнете ја следната апликативна форма на следниот линк https://rb.gy/taxnrr како би можеле да ве исконтактираме и да организираме посебен термин за посета во нашите канцеларии за доставување на вашата документација

За било какви дополнителни информации слободно исконтактирајте не на емаил info@kouzon.com.mk или на следните броеви
078 45 44 26
078 45 44 18
078 45 44 36
078 45 44 23

Коузон Студент Сервис

tải sunwin

sunwin web

sun win

sunwin club

tải sunwin