Поштарите повторно ќе носат пензии до врата

АД Пошта повторно ќе почне на пензионерите да им ги доставува своите пензии до дома. Ова услуга ќе биде достапна за сите пензионери кои пензијата ја примаат на сметка во Халк банка или во НЛБ банка.

Како што објави Пошта, секој пензионер кој сака пензијата да ја добива дома треба да пополни формулар во банката. Цената на услугата е следнава:

?За пензии до 5.000,00 денари – 70,00 денари

?За пензии од 5.001,00 до 9.000,00 денари – 100,00 денари

?За пензии од 9001,00 до 15.000,00 денари – 130,00 денари

?За пензии над 15.000,00 денари – 160,00 денари

sunwin

sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk sunwin web

sunwin game bài sunwin tải sunwin

sunwin

sun win