СЕКРЕТАРОТ ВО МО, ДРАГАН НИКОЛИЌ: Благодарам на македонската политичка икона, Radmila Sekerinska

Кога довербата е взаемна, тогаш успехот е загарантиран. Голема чест и задоволство ми беше во изминативе четири и пол години да работиме посветено за иста цел. Горд сум на заедничкиот успех во одбраната. Благодарам на македонската политичка икона, Radmila Sekerinska.
#MoD ??????

Државен секретар во МО, Драган Николиќ

tải sunwin

sunwin.apk mới nhất

sun win

tải sunwin

sun win