ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ ДЕНЕСКА ПОЛНИ 47 ГОДИНИ: ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И УШТЕ ДОЛГО ХРАБРО ДА НЕ ВОДИШ ОНАМУ КАДЕ ШТО СОНУВАА ПАРТИЗАНИТЕ И КОМИТИТЕ

Премиерот Зоран Заев денеска го пославува 47. роденден.

Тој е роден на 8. октомври 1974 година.

Оваа година роденденот го прославува за време на предизборната кампања за Локалните избори.

Честитка од Мактел, да си жив и здрав премиере и да не водиш храбро онаму каде што сонуваа партизаните и комитите.

Што подалеку да стигнеш на тој пат, а ние ќе ти помагаме, се додека им покажуваш среден прст на мафијата, фашистите и останатите непријатели на народот и земјата.

tải sunwin

sunwin

sunwin club sunwin apk game bài sunwin

game sunwin sunwin tải sunwin apk

sun win