ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА WORK & TRAVEL AMERICA ПРОГРАМАТА VIRTUAL OPEN DAYS – MEET US ONILE KOUZON WORK AND TRAVEL AMERICA 2021 СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО АМЕРИКА – 2021

?? ЗАПОЧНАВМЕ СО ПРИЈАВИ ЗА WORK AND TRAVEL AMERICA ЛЕТО 2021!

Поради моменталната епидемиолошка ситуација, ги покануваме сите студенти кој се заинтерсирани за Work and Travel AMERICA 2021 , на ONLINE презентација на платформата ZOOM/MEETS/SKYPE/GOOGLE-MEET.

Ќе Ве информираме за сите детали од програмата, работните понуди , опциите кои ги нуди КОУЗОН.
КОУЗОН – има 23 годишно работно искуство во организација на оваа програма

Со вас ќе разговараат нашите колеги од W&T department , кои ќе Ви ги одговорат сите прашања што вие ги имате а се поврзани со програмата и патувањето за Америка .
Пријавете учество на ONLINE презентација и ние ќе ве контактираме за термин кога Вас ви одговара.
ВЕ МОЛИМЕ да ни испратите :
– е-маил: info@kouzon.com.mk ( за W&T USA 2021 )
– Ваше ИМЕ-ПРЕЗИМЕ
– Град на живеење
– Град на студирање
– Контакт телефон

СЕ ГЛЕДАМЕ – online !
⛳️Или јавете ни се на
⛳️078 45 44 26,
⛳️078 45 44 18,
⛳️ 078 45 44 23,
⛳️078 45 44 36
Со почит,
Коузон Студентски Сервис

sunwin web tải sunwin apk tải sunwin

game sunwin game bài sunwin sunwin.apk mới nhất

sunwin sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất

sun win

sunwin club sunwin tài xỉu tải sunwin