ПРОФЕСОР ДАВИТКОВСКИ: ЗАЕВ СЕ ИСТРОШИ МЕНТАЛНО ПОРАДИ ХРАБРИТЕ ОДЛУКИ, МЛАД ЧОВЕК Е, НЕКА ОДМОРИ ПА ПАК ЌЕ СЕ ВРАТИ ВО ПОЛИТИКАТА

– Заев направи историски потези кои носат тежина и човекот се измори ментално, му треба малце одмор, нека се повлече па млад е пак има време да се врати во политиката ако има таква намера.

Професор Давитковски на Слободна ТВ во Утрински Брифинг.

sunwin apk

sun win

sunwin

sun win

tải sunwin tải sunwin sunwin club