ПРОФЕСОРКА МИРЈАНА МАЛЕСКА: ПЕТРЕ ЗАСЛУЖУВА ДА ПОБЕДИ ВО ВТОР КРУГ

ЗЕЛЕНИЛО
Во мојата зграда во еден од локалите е изборниот штаб на СДСМ, така што немаше бегање-ми дадоа изборна програма на кандидатот за Карпош и две подебели публикации Чекор по чекор и Програма 2021-2025 потпишани од Петре Шилегов. Фала им, добро што ми дадоа. Освен “Орце Николов” која гледам дека одлично ја направија, со пешачки и велосипедски патеки, не бев информирана што друго се уредува во градот.

Ме интересираше па ги исчитав публикациите.

Со документи, фотографии, планови, податоци и аргументи, наведени се сите завршени проекти и проектите што ќе се реализираат, за кои еве јавно честитам на градот и на Петре. Да не ги редам сите, многу ме израдува проектот за парк по течение на Вардар, спроти Карпош 4, каде Скопјани пешачат.

И…да ја скратам приказната, во првиот круг за градоначалник на Скопје, води Даниела? Врз основа на што ја доби и можеби ќе ја задржи предноста во изборната трка? Поим немам…..

Мирјана Малеска, фб пост

sunwin

sunwin

sunwin sunwin tải sunwin

sunwin sunwin apk sunwin

sunwin web