ПРВАТА ДАМА СЕ ВКЛУЧИ ВО АКЦИЈАТА НА ГАЗИ БАБА ЗА ПОМОШ НА СИРОМАШНИТЕ

?? Месецот на хуманост – #ГазиБабаСеГрижи покажува на дело дека како општество, но првенствено како луѓе даваме поддршка и покажуваме грижа за сите на сограѓани кои во моментов се наоѓаат во социјален ризик.

? Огромна благодарност до Елизабета Ѓоргиевска, сопруга на претседателот Stevo Pendarovski, која со своја донација во храна и хигиенски средства се приклучи на оваа најголема општинска хуманитарна акција организирана досега.