ПУТИН ИСПРАТИЛ ДЕЦА ВО ВОЈНА Украинците заробија двајца руски војници (ГАЛЕРИЈА)

Генералштабот на Украина пред десетина минути на социјалната мрежа Фејсбук објави информација дека на територијата на Украина заробени се „двајца руски агресори“.

Како што може да се забележи на фотографиите, станува збор за две многу млади момчиња, облечени во руска униформа, а со нив имале и пушки, муниција и ножеви.