РАБОТА ВО АНГЛИЈА – НА ФАРМИ ЗА ГРАДИНАРСКИ И ОВОШНИ КУЛТУРИ ПРОЦЕСОТ НА ВИЗИРАЊЕ ЗАПОЧНА АНГЛИЈА – РАБОТНА ВИЗА ЗА 6 МЕСЕЦИ – Т5 VISA БЕСПЛАТНО АПЛИЦИРАЊЕ – брзо заминување за Англија

По неколку дневна интензивна работа , успеавме да ги поднесеме документи/апликации за еден дел од пријавените кандидати за работа во Англија.

По повеќегодишна пауза на оваа програма, КОУЗОН заедно со своите партнери од Англија , успеа да го возобнови процесот на вработување на Македонски граѓани на земјоделски фарми во Англија.
Реално очекуваме првите групи на Македонски работници да заминат за Англија во периодот од 13-15 Јуни.

Фармите за кои вработуваме во моментов се :

Splash

https://www.facebook.com/fountainplantsboston/

Покрај процесот на вработување во Македонија , Коузон истата програма ја пласира уште во неколку други Балкански држави.
Со основниот договор со партнерите од Англија, очекуваме да реализираме повеќе од 500 вработувања во период од 1 месец.

За да се вработите во Англија , со оваа т.н Т5 виза НЕ СЕ БАРА ДА ИМАТЕ ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИОТ ЈАЗИК , не се бараат никакви посебни работни квалификации и претходно искуство.

Доколку сте заинтересирани за оваа понуда , Ве покануваме да не контактирате на е-маил info@kouzon.com.mk или на тел 078 45 44 26

go88

go88 tải go88

go88 trí tuệ siêu phàm go88 codego88