РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА – ЗА СТУДЕНТИ 3 (три) МЕСЕЧЕН РАБОТЕН ПРОЕКТ

Во соработка со наши партнери од Германија , КОУЗОН ја најавува можност за вработување на студенти од сите балкански држави , во германски компании на само 3 месеци.
( од 1 Октомври до 1 Јануари 2022 година )

Работните понуди се за изведување на работни задачи во компании за пакување на продукти и производи наменете за испорака до крајни купувачи.
Работниот престој е дозволен врз основа на писмо за спонзорство издадено од Министерството за труд на Р. Германија ( ZAV ) .
УСЛОВИТЕ ЗА ВРАБОТУВАЊАТА СЕ ЕДНОСТАВНИ.

Прифаќаме студенти кои зборуваат англиски јазик ( на основно ниво ).
Секој студент треба да достави потврда од факултетот за редовен студент ( со превод на Германски јазик ) и индекс .
Патните трошоци до местото на работа во Германија се трошок на студентите .
Аплицирањето е отворено до 20 Септември .

ШТО СЕ НУДИ ВО ГЕРМАНИЈА ?
1. Гарантирана и обезбедено сместување – од страна на работодавецот ( од 12-15 евра на ден )
2. Плата според законот за вработување на Р. Германија – минимум 10.45 евра на час ( бруто )
3. Можност за заработување до 1.839 евра ( бруто )
За 3 месечен престој можат да се заработат бруто 5.517 € евра.
4. Се нуди можност за вработување во 27 големи Германски компании.

Процесот на аплицирање е отворен по системот, прв пријавен прв услужен.
За да аплицирате испратете ни ЦВ на АНГЛИСКИ или ГЕРМАНСКИ јазик на е-маил.
За повеќе информации ВЕ МОЛИМЕ да не контактирате на 078 45 44 26 или на info@kouzon.com.mk

tải sunwin

sunwin.apk mới nhất game sunwin sunwin tài xỉu

sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu sunwin.apk mới nhất

game bài sunwin

sun win