РАБОТА ЗА ВОЗАЧИ НА КАМИОНИ ВО ЕУ ПЛАТА ОД 1.600 ЕВРА ( нето )

КОУЗОН ВРАБОТУВАЊЕ – info@kouzon.com.mk
РАБОТА ЗА ВОЗАЧИ НА КАМИОНИ ВО ЕУ
ПЛАТА ОД 1.600 ЕВРА ( нето )
Во името на голема ЕУ компанија , бараме ВОЗАЧИ НА КАМИОНИ со Ц – ЦЕ категорија.
ВРАБОТУВАЊАТА се без ЕУ пасош !
Сите социјални и пензиски бенефити вклучени во вработувањето.
СЕ ВОЗИ на релација ГЕРМАНИЈА – ЧЕШКА .
Прифаќаме апликации на лица до 52 годишна возраст.
ПЛАТА од 1.600 до 2.400 ЕВРА нето плата.
ВЕ МОЛИМЕ пратете ни ги Вашите податоци на info@kouzon.com.mk или 078 45 44 26.

tải sunwin tải sunwin apk sunwin web

tải sunwin

tải sunwin apk tải sunwin apk tải sunwin

sunwin

tải sunwin