Реакција на Рашковски за Прес конференцијата на ВМРО ДПМНЕ

Почитувани медиуми,

досега не сакавме да ја коментираме секоја невистина изнесена од страна на ВМРО- ДПМНЕ во однос на мојата наводна поврзаност со работата на јавното претпријатие ДРИСЛА, но не може да останеме и неми на забеганоста на тврдењата за некаква сестринска поврзаност. Кратко и јасно, мојата мајка нема сестра. Ете до таму е забеганоста и опседнатоста на ВМРО ДПМНЕ со Драги Рашковски.

Со почит

sun win

game bài sunwin tải sunwin apk sunwin

tải sunwin

sunwin

sunwin web sunwin apk game bài sunwin