РЕШИ ДА ПОМАГА И СЕГА ЌЕ ОДИ ВО ЗАТВОР?!?! ГОСПОДЕ БОЖЕ – ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО МУ ВРАТИ НАРОДОТ НА ХУМАНИТАРЕЦОТ АЛИ ФЕВЗИ КОЈ ЦЕЛА ГОДИНА СОБИРАШЕ ДОНАЦИИ НО И ДОНИРАШЕ СО СВОИ ПАРИ, САКААТ ДА ГО ПРАЌААТ ВО ЗАТВОР?!?!

* реклами —————————————————————————————————————————————–

————————————————————————————————————————————————————

Нема да ви се верува колку е клет и лош нашиот народ. Хуманитарецот Али Февзи цела година собираше донации и даваше од свој џеб но некој ги набедил оние кои добија помош дека Али им крадел од донациите и они сега ќе го праќаат во затвор?!?!

* реклами —————————————————————————————————————————————

————————————————————————————————————————————————-

Линк до оваа луда сторија на Слободен Печат. Што би рекол еден човек со коментар на фејсбук:

– За овој народ, само кради и пљачкај ќе бидеш ценет и главен, ако му помагаш народот ќе те уништи.

Link with us
Game bài đổi thưởng