РЕЖИМОТ НА СДСМ СЕ ПРЕТЕРА, МИЦЕТО НЕ СЕ СИМНУВА ОД ТВ, СЕКОЈА ВЕЧЕР ГОСТУВА НА СИТЕ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ, КАКО ОН ДА Е ПРЕМИЕР ВО ЗЕМЈАВА?!?!

Мицето вечерва отекува на ТВ 24 со Душица Мрѓа.

Пред некој ден, завчера беше на ТВ Клан. Пред тоа на ТВ 21. Пред тоа на Алфа.

Неколку дена пред тоа на Сител, само малце пред тоа на Канал 5 во Само Вистина.

Па пред тоа на МТВ, па пред тоа пак на Алфа. И се така по ред, секои 3-4 дена виси на тв и отекува. Мислиш он е премиер во земјава?!?!

Овој режимот на СДСМ се претера значи, се надмина, уште од фрижидер да почне да ни искача…