САШЕ ПОЛИТИКО ГИ ПРЕДИЗВИКУВА БОЈКОТИРАМ: АКО ИМАТЕ ХРАБРОСТ, ДА НАПРАВИМЕ ЕДЕН ДУЕЛ, ЈА САМ ПРОТИВ ВАС ТРОЈЦА

* реклами ——————————————————————————————————————————————-

—————————————————————————————————————————————————

Саше Политико ги предизвикува дечките од Бојкотирам:

– Ако имате храброст, вклучете ме во вашиот стрим да направиме една дебата, јас сам против вас тројца. И Петар лаже, на Мактел нема ниту една реклама од државно претпријатие ниту владина агенција ниту министерство. Има еден банер за бесплатна правна помош што го ставив бесплатно на моја иницијатива. Поздрав до вас, интересни сте, штета што сте преголеми националистички фанатици, но десничарските либертаријански погледи ви се супер со некои и се согласувам. Ако имaте интерес да правиме дуел, пишете ми на sase_ivanovski@yahoo.com или на maktelmk@gmail.com. Инаку редовно ве следам, интересни работи зборите, но и малку има кај мене нешто перверзно, обожавам да ги гледам поразените како плачат, вие сте едни од поразените во нашата битка на различни визии за иднината на земјата. Поздрав дечки.

Link with us
Game bài đổi thưởng