САШО ЈАНКОСКИ: На 31 Октомври ќе го зададеме финалниот удар за нова ПОБЕДА, затоа што сме #НајдобротоЗаВевчани!

??‍♂️ Живееме во систем на управување каде слободата на изразување на секој еден е приоритет, без разлика на неговата критичка мисла.
✅ Изминатите 4 години се работаше со голем интензитет и континуирано на проекти кои се од значителна важност за вевчанци. За тоа сведочат делата насекаде околу нас. Тоа мора да продолжи, а за да продолжи треба да дадеме масовна поддршка на прогресивните политики кои водат напред.
? Задоволувањето на личните интереси значи назадување на Вевчани.
Во минатото сме сведоци за тоа како на грбот и маката на граѓаните се задоволуваа сопствените апетити.
? ДА СЕ #ОБЕДИНИМЕ за да продолжиме напред! Времето на уцени и притисоци заврши! Поткупот нема да помине, бидејќи ние тоа нема да го дозволиме. Вевчани е бескомпромисно во борбата за владеењето на правото и слободата. Заедно сплотени сме секогаш посилни.
?? Не постои ниту едно оправдување кое може да застане зад сето она што за нивното владеење ни се случуваше, а не ни гарантираат со ништо ново дека истото нема да се повтори.
Верувам дека оваа битка ќе ја добиеме, бидејќи слободарскиот дух во вевчанецот живее во секој еден.
✊? На 31 Октомври ќе го зададеме финалниот удар за нова ПОБЕДА, затоа што сме #НајдобротоЗаВевчани!✅

sun win

sunwin web sunwin tải sunwin apk

sunwin tài xỉu game sunwin tải sunwin apk

tải sunwin tải sunwin apk sunwin

sunwin web sunwin sunwin apk