СДСМ: Дури и градоначалници од нејзината коалиција се жалат на неспособноста на Арсовска

Неспособната Арсовска од ВМРО-ДПМНЕ наместо да бара алиби да се фати за работа

Тотална неспособност покажува Данела Арсовска во првите два месеци од мандатот.

Арсовска и ВМРО-ДПМНЕ наместо да се фатат за работа секојдневно бараат алиби за нивната неспобност.

Прекинат проект за Бас рапид транзит, прекината изградба на два моста, поништен оглас за вработување на пожарникари, Скопје во сообраќаен хаос, тоа е „успесите“ на Арсовска и ВМРО-ДПМНЕ во првите два месеца.

Дури и градоначалници од нејзината коалиција се жалат на неспособноста на Арсовска.

ВМРО-ДПМНЕ не може да ја покрие неспособноста на Арсовска со лажни податоци.

Не се точни пласираните информации за долгот, тоа е уште една лага.

Link with us
Game bài đổi thưởng