СДСМ ПОБЕДИ ВО ПРОБИШТИП, ВО КОЧАНИ РАЗЛИКАТА Е САМО 10 ГЛАСОВИ СЕ ЧЕКААТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОД УШТЕ ЕДНО ГЛАСАЧКО МЕСТО

Во Пробиштип втор мандат доби Драган Анастасов Ладич, победи за околу 200 гласови.

Во Кочани разликата е само 10 гласови во корист на ВМРО ДПМНЕ и се чека резултатот од само уште едно гласачко место, ќе биде неизвесно до крај.

sunwin web sunwin sunwin apk

tải sunwin

sunwin apk sunwin.apk mới nhất game sunwin

sunwin web

sun win