СЕ БАРААТ 500 СТУДЕНТИ ЗА РАБОТЕН АНГАЖМАН ВО ГЕРМАНИЈА ЗА 90 ДЕНА – приход 10,15 € нето, на час!

ВРАБОТУВАЊА – со познавање на англиски јазик ( ако се знае Германски е ПЛУС )
ПОЧЕТОК НА РАБОТНИОТ АНГАЖМАН – ВЕДНАШ !!!
ИМАМЕ 500 СЛОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА
Нудиме времено студентско вработување ( до 90 дена ) за реномирана компанија од Минхен , Германија .
Работниот ангажман е поврзан со пакување , селектирање и сортирање на различни производи , во магацин за стоки.
Платата е 10,15 € на работен час НЕТО.
Обезбедено сместување на 30 мин од Работното место ( се патува со воз ).
Сместувањето е во 2 и 3 креветни соби.
Се работи во две смени .
За работа во ноќна смена се добиваат 25 % + на нето платата .
За работа во недела се добиваат 50 % + на нето платата
За работа на празник – доплатата е 100 % на фиксната нето плата /на час .
ПРИФАКАМЕ АПЛИКАЦИИ ОД СТУДЕНТИ без ЕУ пасош( може секој да аплицира ).
За студентите кои немаат ЕУ пасош , се ќе 14 дена за добивање на дозвола за работа од Министерството за труд и социјална политика на Р. Германија .
Потребни документи за НеЕВРОПСКИ студенти
• Immatrikulationsbescheinigung / Уверение за студентски
статус со превод на Германски јазик
• Lebenslauf vollständig / Автобиографија – со фотографија ,
на Англиски или Германски
• Passkopie / Копија на пасош – прва страна
• Studentenausweis Kopie und übersetzt / копија од Индех – и
превод на Германски
• Notenbuch 1. Seite Kopie und übersetzt / превод на
оценките од Индексот – или студентскиот транскрипт на
Германски јазик
За повеќе информации ВЕ молиме да ни се обратите на е-маил info@kouzon.com.mk

sun win

tải sunwin

tải sunwin

game bài sunwin

tải sunwin apk sunwin game sunwin