Се продава / издава атрактивен голем деловен простор во Трговскиот центар Адора во Ново Лисиче / Аеродром / Скопје

?Локација: ул. „Февруарски Поход“ бр. 46 – фрекфентен простор
?Површина: 879 m² на 1 кат + 840 m² тераса на кров со можност за поединечно и заедничко користење
ℹ️ Информации ?02 5 215 215 ? 072 204 024 / 078 240 354 / 075 240 229 ? prodazba@adora.com.mk ? www.adora.com.mk
?Деловниот простор нуди одлични можности за различни успешни бизнис и услужни дејности???

Трговскиот центар во Ново Лисиче, каде е сместен деловниот простор за продажба / издавање под закуп има вкупна корисна површина од околу 3.000 м² со сопствени паркиралишта. Во срцето на доста фрекфентна зона со многу вселени згради, локацијата е идеална за развој на различни бизнис и услужни дејности.

sunwin apk tải sunwin sunwin tài xỉu

sunwin web sunwin tải sunwin apk

sunwin.apk mới nhất sunwin club sunwin.apk mới nhất

sunwin

game sunwin sunwin club game sunwin