СЕ РАСПАДНА КОАЛИЦИЈАТА ВМРО ДПМНЕ СО АЛИЈАНСА И АЛТЕРНАТИВА – Гаши: “ВМРО се националисти и не би правел коалиција со нив

Гаши: “ВМРО се националисти и не би правел коалиција со нив”

Ова значи дека мнозинството во град Скопје на вмро-левица-алијанса не издржа ни 2 часа или како што практикуваат секојдневно беше обичен фејкњуз.

sun win

tải sunwin apk game bài sunwin game sunwin

tải sunwin apk sunwin apk sunwin

tải sunwin

sun win